Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου "KIDS ON BOARD (TOY CAR)"

  SKU
  UST023
  Διαθέσιμο
  Λίγα λόγια...

  Αυτοκόλλητο βινυλίου για διακόσμηση του πίσω παρμπρίζ. Διάσταση 15Χ15 περίπου, ανάλογα με το κάθε σχέδιο.

  5,00 €

  Αυτοκόλλητο βινυλίου για εξωτερική χρήση. Είναι μεγάλης αντοχής και εκτός από παρμπρίζ, μπορούν να κολληθούν σε οποιαδήποτε σκληρή λεία επιφάνεια, όπως τζάμι, πλαστικό, αλουμίνιο, laptop, tablet κλπ. Δεν ενδείκνυται για μαλακές ή πορώδεις επιφάνειες όπως ύφασμα, καουτσούκ, ακατέργαστο ξύλο, εσωτερικό τοίχο κλπ. Αν κολληθεί σε εσωτερικό τοίχο, μπορεί να ξεκολλήσει το χρώμα όταν αφαιρεθεί. Πριν την τοποθέτηση καθαρίστε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει καλά. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε καιρό με υγρασία. Όταν καθαρίζετε το αυτοκίνητο σας, απλά σκουπίστε το με βρεγμένο πανί. Μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά ή άλλα χημικά για το καθαρισμό.

  Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
  Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας για τα μεγάλα αστικά κέντρα και εντός 3 - 5 εργάσιμων για την υπόλοιπη Ελλάδα (νησιά & απομακρυσμένες περιοχές).

  Οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.